iphone 11 pro max

Alles wat je moet weten wanneer je een iPhone 11 Pro Max aanschaft


In september 2019 stond tijdens het jaarlijkse Apple Event de iPhone Pro Max, het nieuwst model smartphone, centraal. Deze smartphone, die op zijn best blijft als er een iPhone 11 Pro Max hoesje omheen zit, heeft specifieke kenmerken die deze telefoon meer dan bijzonder maken. In dit blogartikel lees je alles wat je als smartphoneliefhebber behoort te weten over de nieuwe iPhone 11 Pro Max.

De opvolger van de iPhone XR

De iPhone 11 Pro Max is, net als de iPhone 11 en de Pro, een directe opvolger van het voorgaande Apple-model. De nieuwe iPhone 11 Pro Max heeft verscheidene nieuwe kenmerken. Een voorbeeld is de schermgrootte: de iPhone is voorzien van een geavanceerd en zeer scherp 6,5-inch OLED-scherm. Dit scherm komt in de plaats van het eerdere 6,1 inch LED-scherm. Maar welke nieuwigheden heeft de iPhone 11 Pro Max naast deze innovatie nog meer te bieden?

Een extra ultrawide camera

Een van de kenmerken van de iPhone 11 en ook van de Max en Pro Max uitvoeringen is de driedubbele camera op dit toestel. Naast een ‘standaard’-camera heeft het toestel een extra ultrawide camera en een Deep Fusion camera. Hierdoor is het toestel in staat om vanuit een veel grotere hoek te filmen dan standaardcamera’s. De ultrawide cameralens is in staat om beelden op te nemen in een grote hoek van zo’n 120 graden, zonder dat er hierbij sprake is van vervormde beelden. Verder is ook de camera aan de voorkant vernieuwd en verbeterd. Zo heeft de front camera een bredere hoek gekregen, zodat het beeld vanuit hoeken groter is als je gaat filmen of een foto maakt. Deze modus – met bredere hoek – activeer je door de telefoon in de zogenoemde landscape modus te zetten. Een derde interessante innovatie is de optie om selfies te maken door in slow-motion op te nemen.

Nieuwe kleuren van de iPhone 11 en de Pro Max-uitvoeringen

De iPhone 11 en Pro Max zijn beschikbaar in andere kleuren dan voorheen. Zo is de blauwtint van het toestel veranderd. Verder is de eerdere oranje kleur van de iPhone XR aangepast en vervangen door een subtiele kleur groen.

Snellere chips & betere gezichtsherkenning

De smartphones uit de iPhone 11-serie zijn voorzien van de snelste chips die tot nu toe door Apple is gemaakt, namelijk de A13 Bionic-chip. Andere mooie vernieuwingen zijn de snellere gezichtsherkenning – ofwel de Face ID – van deze smartphone. De snelheid van deze Face ID is maar liefst dertig procent sneller dan die van de iPhone XR. Ten slotte is het fijne van de iPhone 11 Pro (Max) de verbeterde accuduur. Het toestel kan qua accuduur al gauw vier uur langer door dan zijn voorgangers.

Relevante berichten

Comments are closed here.