Welke pen voor de ipad


Veel mensen gebruiken “gewoon” hun vinger om hun ipad te bedienen, maar een Ipad pen is eigenlijk veel handiger. Indien je deze gebruikt krijg je geen vieze vingers op het scherm van je ipad, tevens kan je hier veel kleinere punten mee aanraken, dit is uiteraard erg handig en belangrijk. Er zijn veel soorten tablet pennen te vinden op het internet, maar ook in de traditionele winkels. Maar welke tablet pen is nou goed? Dit is uiteraard erg persoonlijk, het is afhankelijk van wat je precies zoekt. Er zijn veel pennen, zoals:

Wacom Bamboo Stylus

Dit is een lichte en compacte styles pen. Hij lijkt op een normale pen. De punt is dun wat erg makkelijk is. En indien de punt beschadigd is, dan is deze makkelijke te vervangen. Deze tablet pen wordt als beste beoordeleeld als het gaat om precies tekenen of schrijven op de iPad. Hij kost ongeveer 40 tot 50 euro.

Adonit Jot Pro

Hij lijkt niet op een normale pen. Deze pen heeft geen plastic of rubber punt, maar heeft een plastic schijfje waarmee je over je iPad kunt bewegen. Ook bij deze pen is de punt te vervangen indien deze kapot gaat. En ook met deze pen kan heel precies tekenen of schrijven op de ipad. Echter het tikken op de ipad gaat met deze pen wat moeilijker. Een ander voordeel van deze pen is dat je deze pen met een magneet kunt bevestigen aan je ipad, je raakt hem dus niet snel kwijt.
Hij kost ongeveer 30 euro.

Just Mobile Alupen

Op de derde plaatst staat de Just Mobile Alupen. Deze pen glijdt wat stroever over het beeldscherm van je tablet dan bijvoorbeeld de pen die op de tweede plaatst staat.
Hij heeft een leuk uiterlijk, hij heeft namelijk een zeshoekige vorm.
Deze pen kost ongeveer 30 tot 50 euro.

Als je op internet kijkt, zijn er nog veel meer ipad pennen te vinden. Ze zijn er in alle soorten en maten. Ook zijn ze er in alle prijscategorieën. er is dus altijd wel een pen te vinden die aan jouw eisen voldoet en ook in jouw budget valt. Veel succes met het uitzoeken van de voor jou geschikte pen en veel plezier er mee!

Relevante berichten

Comments are closed here.