gadgets voor mannen

Welke zes gadgets kunnen we in 2020 van Apple verwachten


Ieder jaar kijken we uit naar de ontwikkelingen en activiteiten van grote techbedrijven, en zo ook naar die van Apple. Wat kunnen we dit jaar van deze grote marktspeler verwachten, en welke gadgets voor mannen brengt zij in 2020 op de markt?

De introductie van de AirTag

Naast de komst van een nieuwe iPhone, iPad en Apple Watch, wordt naar alle waarschijnlijkheid ook de AirTag gelanceerd. Wat kun je daar dan mee? De AirTag is in de basis Apple’s eigen Bluetooth-tracker, en dat is best handig als je jouw huissleutels kwijt bent.

5G-ondersteuning voor nieuwe iPhones

Naar verwachting lanceert Apple in 2020 vijf nieuwe iPhones. Dit zullen de eerste modellen zijn, welke ondersteuning bieden voor een 5G-netwerk. Het zal overigens nog wel enige tijd duren voordat het 5G-netwerk door de providers volledig is uitgerold.

Een jaar gratis Apple TV+

Heb je onlangs een product van Apple gekocht? Dan kun je een van de drie uitgerolde diensten van Apple een jaar gratis gebruiken, namelijke Apple TV+. Hiervoor heb je wel een Apple TV nodig. Apple hoopt op deze manier gebruikers aan de nieuwe streamingsdienst te kunnen binden.

Gekoppelde abonnementen

iCloud, Apple TV+, Apple Arcade en Apple News+. Deze vier diensten biedt Apple op het moment los als abonnement aan. Zou het niet veel handiger zijn als je ook een combiebundel kunt afsluiten? Mogelijk wordt 2020 het jaar dat Apple een dergelijk abonnement aanbiedt.

Een Apple Watch met eSIM

Veel mensen gebruiken al een dual sim voor bijvoorbeeld een tablet. De eSIM vervangt de fysieke simkaart en zit in een apparaat ingebouwd. Door een eSIM-profiel op een apparaat, of op meerdere apparaten, in te stellen kun je virtueel verbinding maken met jouw provider. Zo is T-mobile overstag gegaan en bieden zijn de eSIM-service aan. Dit maakt het daarom ook mogelijk om de Apple Watch met eSIM naar Nederland te halen en zijn we dichterbij een telefoon om je pols.

Meer banken aan Apple Pay gekoppeld

In 2019 werd het onder andere voor klanten van de Rabobank en ING mogelijk om met Apple Pay te betalen. Je hield je Apple Watch of iPhone tegen de pinautomaat en je was ‘good to go’. Deze service was alleen nog niet voor iedereen beschikbaar. Naar verwachting zullen in 2020 meer banken de mogelijkheid aanbieden om een bankrekening aan Apple Pay te koppelen.

Dit waren voor 2020 de zes te verwachten gadgets verpakt in een interessante blog voor mannen. Waar kijk jij het meeste naar uit?

Relevante berichten

Comments are closed here.