smartphone hoesjes

Als echte fanatiekeling haal je de nodige accessoires voor je nieuwe smartphone al in huis voordat je het toestel hebt


Enthousiast kijk je uit naar de presentatie van de nieuwe iphone. Normaal gesproken wordt deze altijd in september al gepresenteerd, maar dit jaar heeft Apple de lancering van haar nieuwe producten uitgesteld vanwege de nodige problemen die het coronavirus met zich mee heeft gebracht. De levering van bepaalde onderdelen heeft door de complicaties van Covid 19 de nodige vertraging opgelopen en zodoende is het exacte moment van de lancering van de nieuwste producten nog steeds niet bekend. 

Jij bent er echter zeker van dat het nieuwste model iphone straks een enorme hit gaat worden. De geruchten omtrent het nieuwe toestel berichten namelijk dat deze straks uitermate geschikt zal zijn om met het nieuwe 5G netwerk te functioneren, waardoor de snelheid waarmee je toestel werkt een compleet nieuw hoofdstuk zal inluiden voor smartphone gebruikers over de hele wereld. Dat je de nieuwe Iphone 12 straks ook gelijk zal bestellen, is iets wat voor jou al helemaal zeker is. 

Beschermende hoesjes en andere gadgets bestel je gemakkelijk online

Om er straks zeker van te zijn dat je gelijk aan de slag kunt met je nieuwe toestel, heb je de nodige telefoon accessoires die  reeds beschikbaar zijn voor het nieuwe toestel al uitvoerig onderzocht. Je hebt zelfs al een Iphone 12 pro hoesje besteld, zodat je straks wanneer het nieuwe toestel geleverd wordt, gelijk aan de slag kunt gaan en er niet bang voor hoeft te zijn deze gedurende de eerste dagen zonder bescherming onverhoopt beschadigd raakt. 

Je wilt er zeker van zijn dat je niet nog een keer de fout maakt en met een gloednieuwe telefoon zonder beschermingshoes de deur uit gaat. Twee jaar geleden is het je namelijk een keer gebeurt, dat je toen net gloednieuwe toestel op de eerste dag al uit je handen schoot en met een harde klap op de grond terecht kwam. Het scherm was zodanig gebroken dat je met moeite nog net de juiste toetsen kon vinden om je verzekeringsmaatschappij te bellen om door te geven dat je onvoorziene materiële schade had opgelopen. 

Als je extra opslagruimte nodig hebt, kan een extra geheugenkaart helpen

Vandaag de dag ben je echter een stuk beter voorbereid en wil je onvoorziene problemen een stap voor zijn. Extra gadgets die je voor je nieuwe telefoon nodig hebt, bestel je daarom reeds ruim van te voren. Of het nu gaat om een telefoonhouder voor op de fiets, een extra geheugenkaart om meer opslagruimte te hebben of iets simpels als een beschermend telefoonhoesje, al voor je nieuwe toestel arriveert ben jij er zeker van alle extra’s reeds in huis te hebben. 

Gelukkig kun je de meeste benodigdheden online bestellen bij Smartphonehoesjes.nl Zij leveren alle mogelijke producten en accessoires voor alle bekende merken smartphones en tablets. Of je nu zelf een passend hoesje voor je telefoon wilt ontwerpen, een mooie moderne beschermhoes nodig hebt voor je laptop of er zeker van wilt zijn dat je straks gemakkelijk handsfree kunt telefoneren in de auto of op de fiets, via de webwinkel kun je alles in een handomdraai bestellen en heb je het binnen korte tijd in huis. 

Relevante berichten

Comments are closed here.