iphone 11 prijs

Apple onthult de iPhone 11: vooral de nieuwe camera is upgrade


Een iPhone 11 kopen is binnenkort mogelijk in Nederland

De iPhone 11 in Nederland komt binnenkort op de markt! Gelukkig weten we al precies wat we van deze nieuwe iPhone 2019 mogen verwachten. Het nieuwe smartphonetoestel van Apple heeft enkele interessante technische kenmerken, functies en biedt nieuwe mogelijkheden ten opzichte van eerdere iPhone-modellen als de iPhone X en de iPhone XR. Een van de meest interessante verandering is doorgevoerd in de iPhone 11 camera. De nieuwe camera is in diverse opzichten geavanceerder en van betere kwaliteit dan voorheen. Naast de iPhone 11 camera zijn er nog enkele goede argumenten om een iPhone 11 kopen te gaan.

De camera van de iPhone 11: mogelijkheden en specificaties

De grootste technische verbetering van de nieuwe iPhone 2019 zit in de camerakwaliteit. De iPhone 11 camera is de eerste smartphone van Apple met een dubbele cameralens. Eerder modellen als de iPhone 9, 10 of de iPhone XR beschikten slechts over een enkele cameralens. Uniek is de ultra-wide tweede camera, die foto’s en films kan maken in een hoek van maar liefst 120 graden. En zonder dat er visuele vervorming optreedt! Het fijne aan deze geavanceerde camera is dat je niet verder naar achteren hoeft te lopen om hetzelfde resultaat te bereiken, namelijk een scherpe en brede foto of filmmateriaal. Als je een iPhone 11 kopen gaat en een iPhone 11 abonnement afsluit, profiteer je ook van de handige nachtmodus op dit toestel. Als het schemerig wordt of donker, springt de nachtmodus automatisch aan. De optische beeldstabilisatie zorgt voor scherpe foto’s, ook al wordt de camera bewogen. Verder stelt de professionele en technisch hoogstaande camera van de iPhone 11 in Nederland de kleuren automatisch bij, zodat een natuurlijke kleurensamenstelling en helder kleurenpatroon ontstaat.

Andere vernieuwingen

Enkele andere belangrijke veranderingen ten opzichte van eerdere toestellen zijn het sterke glaswerk in de nieuwe iPhone 2019. Verder is de iPhone 11 in meerdere kleuren beschikbaar. Fijn is ook de nieuwe, snellere U1-chip, de verbeterde Face ID-herkenning (die 30 procent sneller werkt) en de betere accu, die een uur langer meegaat.

De iPhone 11 prijs

De iPhone 11 prijs bij de introductie van de iPhone 11 in Nederland bedraagt volgens de meest recente berichten 809 euro. Dat is een keurige iPhone 11 prijs vergeleken met eerdere modellen iPhones, zoals de iPhone X, die over de 1000 euro piekte. De prijs van een iPhone 11 abonnement komt er nog wel bovenop, maar kan per aanbieder flink verschillen. Zorg er daarom voor dat je abonnementendiensten goed vergelijkt op prijs-kwaliteitsverhouding en kies voor de beste deal.

Relevante berichten

Comments are closed here.