iphone 12 max hoesje

Bescherm je iPhone 12 Pro zo goed mogelijk


Elke nieuwe iPhone beschikt over nieuwe opties en hardware, zo blijft de kwaliteit van camera’s grote stappen maken. Feit is echter wel, dat de telefoons hierdoor kwetsbaarder worden en dat je daar wel degelijk rekening mee moet houden. Plus, als je veel geld uitgeeft aan een iPhone 12 Pro, dan wil je toch ook dat die zo lang mogelijk mee gaat? Een goede beschermhoes is dan ook onontbeerlijk en eerder noodzaak dan slechts een accessoire. Ben je op zoek naar iPhone 12 Mini hoesjes? Lees dan verder, want wij zoeken met je mee. 

Mooi en krasvrij scherm

De helft van een iPhone 12 Pro smartphone bestaat uit het beeldscherm. Natuurlijk wil je dat dat scherm zo lang mogelijk mooi en krasvrij blijft. Een iPhone 12 Pro hoesje kan in dit geval uitkomst bieden en is eigenlijk een must! Met een stevige case om je nieuwe telefoon van Apple kun je er vanuit gaan dat het toestel langer meegaat en een val kan overleven. Zo voorkomt een iPhone 12 Pro case kras- en stootschade, maar blijven ook water, vuil en stof op afstand dankzij de case. Niet alleen de levensduur wordt hierdoor verlengt, maar het kijken van filmpjes en foto’s wordt ook een stuk leuker met een beeldscherm dat er nog net zo goed uitziet als op de dag dat die uit de doos kwam. Kortom, een iPhone 12 Pro hoesje is absoluut noodzakelijk voor iedere Apple liefhebber.

Verschillende hoesjes

Voor de iPhone 12 Pro zijn er tal van verschillende hoesjes verkrijgbaar. Wanneer je graag het gebruiksgemak optimaal wil houden dan is een gel case of hard case een goede optie,en misschien wel de enige, optie. Hierbij blijft het scherm van de telefoon namelijk helemaal zichtbaar, waardoor je hem direct kunt gebruiken als je hem tevoorschijn haalt.

Bookcase of flip case

Met een bookcase of flipcase daarentegen is de telefoon helemaal rondom beschermd. Je hebt dan vaak nog een aantal handige extra functies, zoals opbergvakjes voor pasjes of een uitklapbare standaard waarmee je de smartphone rechtop kan neerzetten, zodat je makkelijker video’s kunt bekijken. Om het touchscreen van de smartphone goed te beschermen raden we je een screenprotector voor de Apple iPhone 12 Pro aan.

Eigen unieke uiterlijk en eigenschappen

We weten inmiddels dat een iPhone 12 Pro hoesje je smartphone optimaal beschermt, maar dit is zeker niet het enige. Er zijn diverse iPhone 12 Pro hoesjes, met allemaal een eigen en uniek uiterlijk, waardoor er voor iedereen wel een ontwerp of design bij zit. Hierdoor ontstaat er dus veel keuze, maar dat maakt het natuurlijk niet per se makkelijker. Let tijdens de zoektocht naar de perfecte case op het design, het materiaal en de functies. 

Wat weten we over de iPhone 12 Pro?

De iPhone 12 wordt waarschijnlijk tijdens een speciaal Apple-evenement begin of halverwege oktober 2020 onthuld. Die avond zal helemaal in het teken staan van de iPhone 12, iPhone 12 Pro en iPhone 12 Pro Max. Hoogstwaarschijnlijk krijgen we hier ook de iPhone 12 Mini te zien, de kleinere versie van de iPhone 12. Wanneer de daadwerkelijke iPhone 12 release is, is nog onbekend. Door Covid-19 is de productie vertraagd. We verwachten het toestel op z’n vroegst halverwege oktober 2020, maar het kan ook zomaar het eind van de maand worden, of misschien zelfs het einde van het jaar. Apple bevestigde onlangs namelijk al dat de nieuwe iPhones met “een paar weken” vertraagd zijn, maar liet de details in het midden.

Relevante berichten

Comments are closed here.