smartphone hoesje

Bescherming is niet de enige reden om een beschermhoesje voor je telefoon te nemen


Met de release van de iPhone 12 Pro om de hoek, is er nog steeds genoeg onduidelijkheid over hoe die er precies uit gaat zien. De nieuwste telefoon van Apple wordt waarschijnlijk tijdens een speciaal Apple-evenement begin of halverwege oktober 2020 onthuld. Wanneer de daadwerkelijke iPhone 12 release is, is nog onbekend. Door Covid-19 is de productie vertraagd. We verwachten het toestel op z’n vroegst halverwege oktober 2020, maar het kan ook zomaar het eind van de maand worden, of misschien zelfs het einde van het jaar. Feit is dat als dit toestel er is, veel mensen weer op zoek gaan naar leuke iPhone hoesjes. Niet zo vreemd, want er zijn nog genoeg andere redenen dan bescherming om voor een beschermhoesje te kiezen.

Bescherming is uiteraard een belangrijke reden

Of je nu een telefoonhoesje iPhone XR zoekt, of voor een Samsung Galaxy, uiteraard is bescherming wel de belangrijkste reden om een beschermhoesje te kopen. Hoe vaak gebeurt het niet dat je twee dingen tegelijk doet, waarvan één telefoneren of chatten, en dat het toestel dan uit je handen valt. 

Je telefoon gaat slechter presteren door slijtage

Ook al laat je je telefoon niet vallen, dan nog slijt hij. Je legt hem weg, waardoor er deukjes en krasjes kunnen ontstaan en dit kan op zijn beurt weer tot schade in de telefoon leiden. Hierdoor kan je telefoon slechter gaan presteren, zoals je toetsen die minder goed werken of de accu die beschadigt raakt. Ook de toetsen in je scherm kunnen minder gevoelig worden, al met al genoeg reden om je toestel te beschermen.

Hoge kosten

Mocht je telefoon kapot gaan dan weet je dat daar bijna altijd een flink prijskaartje aanhangt. Vaak is een reparatie zelfs duurder dan een nieuwe telefoon, en zeker als het abonnement van je kapotte telefoon nog loopt, kan je dit maandelijks een hoop extra geld kosten.

Meer geld waard

Als je goed met je toestel omgaat en die in een beschermhoesje doet, dan blijft hij onbeschadigd en kun je hem ook weer makkelijk, en voor een mooi bedrag, verkopen. Telefoons behouden wat dat betreft nog best wat waarde en laten we eerlijk zijn, eigenlijk voelt alles wat je voor een oude telefoon terug krijgt als winst.

Naast bovengenoemde redenen kun je je met een telefoonhoesje ook onderscheiden. Alle telefoons zien er eigenlijk allemaal hetzelfde uit en met een hoesje kun je die customizen. Hoesjes zijn er in allerlei kleuren en patronen, en je kunt tegenwoordig zelfs je eigen telefoonhoesje ontwerpen. Genoeg redenen dus om een telefoonhoesje aan te schaffen.  

Relevante berichten

Comments are closed here.