De beste en nieuwste iPhone hoesjes: dit moet je weten


Voor je iPhone wil je natuurlijk de juiste bescherming hebben, en daarbij is het ook belangrijk dat je het uiterlijk mooi vindt. Je hebt de iPhone namelijk elke dag bij je en daardoor is het een vaste accessoire van jou geworden. Dat is eigenlijk al reden genoeg om een hoesje aan te schaffen, en om je iPhone helemaal te stijlen naar jouw wensen en eisen. Bij de keuze voor het juiste beschermhoesje zijn een aantal zaken in ieder geval belangrijk: de prijs, de kleur, de print en het soort hoesje. Uiteraard speelt daarnaast ook de kwaliteit een rol, en is het ene hoesje het andere niet. Door te kiezen voor een hoesje van goede kwaliteit bescherm je jouw iPhone optimaal en heb je lang plezier van het hoesje. Er zijn heel veel verschillende iPhone hoesjes, dus trek er maar even wat tijd voor uit om de soorten, kleuren, maten en prijsstellingen te bekijken! Hieronder geven we je al vast een voorzetje voor het uitzoeken van een hoesje voor je iPhone toestel.

Zo kies je het beste hoesje uit om je iPhone te beschermen en te verfraaien

Het eerste waar je aan moet denken bij het uitkiezen van een hoesje is het model, want het hoesje voor de ene soort iPhone past vaak niet op de andere soort iPhone. Zo zijn er iPhone 13 hoesjes die precies bedoeld zijn om te gebruiken voor de iPhone 13, maar die niet geschikt zijn voor bijvoorbeeld de iPhone 13 Mini, de iPhone 13 Pro, en de iPhone 13 Pro Max. De reden daarvoor is even simpel als logisch; de iPhone 13 heeft namelijk andere afmetingen dan zijn broertjes.

De volgende stap is dat je kijkt welk type hoesje je zou willen hebben, want hier kan veel verschil in zitten. Hierbij kun je denken aan een backcover, bookcase, flipcase of bijvoorbeeld een sporthoesje. Deze type hoesjes hebben in de basis allemaal een bescherming voor de achterkant en zijkant van de iPhone. De verschillende hoesjes kennen verschillende functies. Het ligt er dus aan wat je voorkeuren zijn en wat je comfortabel vindt. De backcover heeft als functie dat het de achterkant en zijkant van je toestel beschermt. Daarbij zijn backcovers in veel verschillende kleuren en patronen verkrijgbaar. Er zijn ook backcovers met een opstaande rand waardoor de voorkant ook beschermd wordt. Transparante backcovers zijn ook erg populair doordat het mooie design van de iPhone dan zichtbaar blijft. De bookcase en flipcase hebben beide een beschermende voorkant die je met een magneet open en dicht kan doen. Hier kun je meestal ook pasjes in bewaren. Hoe gaaf en handig is dit niet? De sporthoesjes zijn dan weer speciaal ontworpen om je telefoon mee te kunnen nemen tijdens het sporten. Ook dat kan heel prettig zijn, als je veel sport.

Maar er is meer om op te selecteren, want je kunt hoesjes voor je iPhone uitkiezen in allerlei soorten materialen, van aluminium tot hout, en van leer tot siliconen en TPU. Wil een hoesje met koord? Ook dat is mogelijk, want sommigen hebben een koord. Ongetwijfeld zijn naast het type hoesjes en het materiaal de print en de kleur voor veel mensen het belangrijkste selectiecriterium bij het vinden van het juiste iPhone hoesje. Prints zijn er in allerlei soorten, zo zijn er hoesjes met bloemen, hartjes, planten, symbolen en nog veel meer. Heb je toch liever een wat rustigere print? Kies dan voor een hoesje zonder print of voor een transparant hoesje. Het is dus net wat je zelf wenst! Met de kleur is het al niet anders, alle denkbare kleuren zijn mogelijk, van wit tot zwart en alles ertussenin: roze, blauw, rood, groen, paars, en noem de overige kleuren zelf maar op…

Tot slot is de prijs dan nog belangrijk, want de meeste mensen hebben toch een zeker budget als ze een iPhone hoesje willen bemachtigen. Een goedkoop hoesje? Geen probleem, want voor 5 tot 10 euro heb je er al een, dus wie weet is meerdere hoesjes kopen ook nog wel een optie gezien de lage aanschafprijs. Heb je wat meer te besteden dan is je keuze echter veel ruimer, zeker als je zo’n 20 tot 30 euro budget hebt, want de meeste hoesjes zijn te krijgen onder de 30 euro. En heb je 30 tot 50 euro voor je hoesje over, dan kun je helemaal goed slagen en een luxe hoesje aanschaffen, waar er niet veel mee rondlopen. Leuk dus als je de blits wil maken onder je vrienden. Maar wat je budget ook is, voor elk budget kun je slagen en een leuk en handig iPhone hoesje vinden.

Relevante berichten

Comments are closed here.