beste smartwatch voor iphone

De beste smartwatch voor je iPhone


Als je een iPhone hebt en je wilt een smartwatch, dan is het kopen van een Apple Watch een goed idee, en voor de meeste mensen is de Apple Watch Series 8 de best beschikbare optie van dit moment. Maar met alle nieuw geïntroduceerde horloges van Apple is het moeilijker dan ooit om te beslissen welke Apple Watch je moet kiezen. Dit jaar heeft Apple drie nieuwe modellen uitgebracht: de Apple Watch Series 8 (die de Series 7 van vorig jaar vervangt), een tweede generatie Apple Watch SE en de dure, robuuste en enorme Apple Watch Ultra. En dus rijst de vraag, wat is de beste smartwatch iphone

Met geavanceerde gezondheids- en fitness functies, detectie van auto-ongelukken en alle meldingen en apps van derden die mensen gewend zijn van smartwatches, heeft de Apple Watch Series 8 voor de meeste mensen de beste combinatie van functies en prijs. Als je de functies voor het volgen van de gezondheid van de Series 8 niet nodig hebt, waaronder temperatuursensoren voor meer gedetailleerde gegevens over menstruatiecycli, is de tweede generatie Apple Watch SE dé budget keuze. De upgrade keuze, de Apple Watch Ultra, is ontworpen voor sporters, maar is ook geweldig voor iedereen die een groot scherm en een lange batterijduur wil.

De Apple Watch Series 8 biedt de beste combinatie van stijl, gezondheids- en fitness functies, app-selectie, batterijduur en prijs van elke smartwatch voor elk platform. Verkrijgbaar in de maten van 41 mm en 45 mm, heeft het meer actieve schermoppervlak dan de Apple Watch SE en horloges uitgebracht voorafgaand aan de Series 7. De Series 8 biedt ook meer premium functies dan eerdere modellen, waaronder twee temperatuursensoren en auto- crash detectie naast een always-on display, bloed-zuurstofmeting, ECG, meer scheurbestendig glas en snel opladen. Het is ook verkrijgbaar in duurdere stalen en titanium behuizingen.

Budget Keuze

De SE biedt veel van dezelfde belangrijke functies als de Series 8, minus een scherm dat altijd aanstaat en bepaalde hulpmiddelen voor het volgen van de gezondheid, voor een veel lagere prijs. De 2e generatie Apple Watch SE ziet er vrijwel identiek uit als het 1e generatie model en is iets kleiner dan de Series 8.

De nieuwe SE wordt geleverd in de maten van 40 mm en 44 mm, waardoor hij iets gemakkelijker te dragen is voor mensen met een kleine pols. Het iets kleinere scherm blijft niet aan als je je pols neerlegt, dus het is niet zo handig om de tijd op af te lezen. Het mist ook de temperatuursensoren, ECG-functie en bloed zuurstof metingen van duurdere Apple Watches. 

Behalve dat heeft het dezelfde Apple Watch features, inclusief meldingen, hartslagmeting voor gezondheid en conditie, en crash detectie, en kost minstens 30% minder, afhankelijk van de configuratie, waardoor het een uitstekende keuze is voor iemand met een kleiner budget.

Relevante berichten

Comments are closed here.