verschillen tussen de iPhone 11 en de iPhone 11 Pro

De grootse verschillen tussen de iPhone 11 en de iPhone 11 Pro, en de Pro Max


Drie nieuwe iPhone toestellen

Recent heeft Apple drie nieuwe iPhones uit de 1-serie op de markt gebracht. Namelijk de iPhone 11, iPhone 11 Pro en de iPhone 11 Pro Max. Drie toestellen die elk hun eigen kenmerken en specificaties hebben. Maar wat zijn nu exact het verschil tussen de iPhone 11 en de iPhone 11 Pro? Zijn beide toestellen echt zo anders? En wat is voor jou de beste keuze: een iPhone 11 of iPhone 11 Pro kopen? Lees voor een antwoord op deze vragen snel verder!

Ontwerp: weinig verschillen

Qua ontwerp zien de drie nieuwe modellen van de iPhone 11 er nagenoeg hetzelfde uit. Een bijzonder verschil tussen de iPhone 11 en de iPhone 11 Pro (Max) is er op dit punt niet. Ten opzichte van de iPhones XS is er weinig veranderd. De schermen van de nieuwe iPhone 11’s hebben alle drie een inkeping ofwel notch aan de bovenkant. Alleen het frame van de standaard iPhone 11 is van metaal gemaakt, terwijl de iPhone 11 Pro en Pro Max een frame van roestvrij staal (rvs) hebben.

De keuzemogelijkheden qua kleuren

Per type iPhone 11 zijn er verschillende mogelijkheden qua kleur. De meeste kleuropties biedt de iPhone 11 met kleuren als geel, zwart, paars, goud, groen en wit. De Pro en Pro Max komen waarschijnlijk alleen op de markt in de kleurvarianten goud, zilver, grijs en donkergroen.

De camera: de Pro-modellen zijn geavanceerder

De vraag of je een iPhone 11 of iPhone 11 Pro moet kopen, kan ook worden beantwoord door naar de cameraverschillen te kijken. Een belangrijk verschil tussen de iPhone 11 en de iPhone 11 Pro camera is dat de iPhone 11 twee cameralenzen heeft. De iPhone 11 Pro en Pro Max hebben er drie. Daarbij hebben de Pro-modellen als extra toevoeging een speciale tele-lens en een normale wide-lens. Apple heeft de cameraatjes ingebouwd in een fraai vierkant blok.

Het gewicht per iPhone verschilt

Hoe zit het met het gewicht van de iPhone 11 of iPhone 11 Pro (Max)? Gevoelsmatig is er weinig gewichtsverschil. De iPhone, het standaardmodel, weegt 194 gram. De Pro-editie van de iPhone 11 is met 188 gram het lichtst. En de iPhone 11 Pro Max weegt met 226 gram wat zwaarder.

Prijsverschil iPhone 11-modellen

Ten slotte nog over de prijs per model. De reguliere iPhone 11is te koop vanaf 809 euro, de Pro vanaf 1159 en de Pro Max kost minimaal 1259 euro.

Relevante berichten

Comments are closed here.