De refurbished iPhone X


De iPhone X, ook wel de iPhone 10 genoemd, is het nieuwste vlaggenschip van Apple. Er is besloten om dit model X te noemen om het 10-jarig bestaan van de iPhone te vieren. Het bedrijf staat bekend om de hoogstaande producten en de iPhone X is de snelste en meest exclusieve van allemaal. Het model is tegelijkertijd uitgebracht met de iPhone 8. Ten opzichte van de iPhone 8 heeft dit model een groter scherm maar het toestel is qua formaat iets kleiner dan de iPhone 8. Dit komt omdat de randen om het scherm van de iPhone X revolutionair smal zijn. Ondanks het grote scherm van 5,8 inch is dit dus geen grote telefoon. Hij past makkelijk in je broekzak en is ook door mensen met kleine handen makkelijk te bedienen.

De eigenschappen van de iPhone X

De eigenschappen van de iPhone X zijn om van te watertanden. Dat is eigenlijk geen verrassing aangezien dit het topmodel van Apple is. Als je deze telefoon aanschaft hoef je je nergens meer zorgen om te maken. Net als op de iPhone 8 is het toestel voorzien van iOS 11, de nieuwste versie van het besturingssysteem van Apple. Deze nieuwe update is nog stabieler en betrouwbaarder dan zijn voorganger. De camera is waarschijnlijk de beste telefooncamera ooit. Op de achterkant zitten zelfs twee camera’s. De 12-megapixel camera beschikt over een groothoeklens en maakt fantastische foto’s. Optische stabilisatie zorgt ervoor dat elke foto scherp is. Daarbovenop beschikt de telefoon over de mogelijkheid om gezichten te herkennen. Eigenaren van een iPhone X zijn dan ook verzekerd van een goed vergrendeld toestel. Er kan gekozen worden voor zowel gezichtsherkenning als vingerafdrukherkenning om je telefoon te ontgrendelen. Net als de iPhone 8 kun je de iPhone X ook draadloos opladen.

Apple biedt de beste garantie

Apple is een bedrijf dat bekend is geworden door het uitbrengen van revolutionaire producten, flitsende designs en een voortreffelijke klantenservice. Klanten van Apple zijn dan ook razend enthousiast over het gebruiksgemak, het stabiele besturingssysteem en willen nooit meer iets anders. De klantenservice en de garantievoorwaarden van Apple hebben ook zeker hun steentje bijgedragen aan het succes. Bezitters van een iPhone zijn laaiend enthousiast over de betrouwbaarheid van het systeem en het gemak waarmee je contact op kan nemen met de klantenservice en de behulpzaamheid van het personeel. Vergeleken met concurrerende merken is het bij Apple erg eenvoudig om een vervangend onderdeel of toestel te krijgen als er toch iets mis is met je product.

Voordelen van het kopen van een refurbished iPhone X

De iPhone X is waarschijnlijk het meest luxe en exclusieve model dat momenteel op de markt is. Dit toestel is voorzien van die nieuwste snufjes en de snelste hardware. Het is dan ook bijna niet te geloven dat hij al als refurbished uitvoering beschikbaar is. Dit scheelt uiteraard flink wat geld. Bovendien is het goed voor het milieu om producten her te gebruiken. Bij Mobico krijg je bij aanschaf van een refurbished iPhone X twee jaar garantie. Alle toestellen zijn grondig nagekeken en hersteld waar dat nodig was. Exclusief bij Mobico is elke refurbished iPhone voorzien van een nieuwe batterij. Hierdoor kun je ervan uitgaan dat jouw iPhone lekker lang meegaat.

 

Relevante berichten

Comments are closed here.