iphone refurbished

Een refurbished telefoon is beter voor het milieu en goed voor je portemonnee


Iedere twee jaar kun je opnieuw telefoon verwachten van je mobiele telefoon aanbieder. Je mag weer langskomen om je toestel te vernieuwen. Vaak wil dat zeggen dat je een nieuw toestel kunt uitzoeken tegen gereduceerde prijs. Afhankelijk van hoeveel geld je er doorheen gebeld hebt de afgelopen twee jaar krijg je wel of geen korting bij de verlenging van je contract en voor de aanschaf van een nieuw toestel. 

Ben je op zoek naar een nieuw toestel, maar heb je geen zin om het volle pond te moeten betalen voor een gloednieuw model afkomstig van een van de vele mobiele telefoonaanbieders, dan is het misschien een goed idee om eens te kijken naar een refurbished telefoon. 

Gereviseerde telefoons die een tweede leven krijgen

Refurbished telefoons zijn telefoons die een tweede leven krijgen. De makkelijkste manier om het principe van refurbished telefoons uit te leggen, is door te kijken naar de letterlijke vertaling. Refurbished betekent namelijk gereviseerd. Reeds gebruikte telefoons worden volledig getest door specialisten en waar nodig worden onderdelen vervangen. 

Speciale aandacht gaat hierbij uit naar de batterij. Deze willen nog wel eens schade hebben opgelopen en niet meer goed functioneren. Als een batterij van een telefoon een vermogen heeft dan lager is dan 85% wordt deze daarom vervangen. Ook worden vaak de achter- en voorkant van het toestel vervangen, zodat deze vrijwel niet van nieuw te onderscheiden zijn. 

Ook de iphone fans kunnen flink geld besparen met een refurbished iphone

Als je een Apple fan bent en al jaren dol bent op de iphone, dan is dat ook geen probleem. Er zijn vele modellen refurbished iphone beschikbaar. Naast het feit dat wanneer een telefoon een tweede leven krijgt, dit erg goed is voor het milieu, is een bijkomende pleziertje van een refurbished iphone, dat deze ook een stuk vriendelijker is voor je portemonnee. 

Daarnaast worden alle toestellen natuurlijk geleverd in de doos, voorzien van koptelefoons, sim pennetje en een oplaadsnoer, net zoals gebruikelijk is bij een nieuw toestel. Bovendien krijg je op een refurbished toestel twee jaar garantie, zodat je niet bang hoeft te zijn voor een miskoop. Als er binnen de garantieperiode iets met je toestel gebeurt, kun je deze kosteloos terugsturen voor reparatie of vervanging van onderdelen. 

Een refurbished iphone is niet van nieuw te onderscheiden

Als je kiest voor een refurbished Iphone kun je vele honderden euro’s besparen vergeleken met het allerlaatste model dat nieuw in de winkel ligt. Heb je er geen problemen mee om een eerder verschenen model als jouw nieuwe telefoon te omarmen, dan dien je er verstandig aan om eens te speuren naar welke modellen er zoal beschikbaar zijn. Je kunt namelijk terecht voor modellen van de Iphone 5 tot meer recentere modellen zoals de Iphone Xs Max. Ook in de tussentijd verschenen toestellen zoals de Iphone 8 Plus of het jubileum toestel van de Iphone X zijn als refurbished modellen te verkrijgen. Aarzel dus niet langer en doe het milieu en je portemonnee een plezier en ga op zoek naar wat er aan refurbished telefoons te vinden is!

Relevante berichten

Comments are closed here.