Handige lifehacks voor iPhone gebruikers

Handige lifehacks voor iPhone gebruikers


Lifehacks voor iPhones helpen je om op een slimme manier om te gaan met je smartphone en deze optimaal te gebruiken. Op een blog voor ondernemers lazen we diverse handzame lifehacks voor iPhone 11-gebruikers.

Maak altijd gebruik van de juiste smartphonehoesjes

Gebruikers van een iPhone 11 kunnen niet zonder iPhone 11 hoesjes. Het gebruiken van de juiste hoesjes voor jouw model en type smartphone is erg belangrijk, want met de goede hoesjes kun je jouw iPhone optimaal gebruiken: de uitsparingen voor de camera’s zitten op de juiste plek en het hoesjes zorgt natuurlijk voor de meest optimale bescherming van jouw dure telefoon.

Gebruik een timer voor apps als Spotify & Netflix

Je hebt het vast wel eens meegemaakt: je ligt ‘s avonds vermoeid in bed en tijdens het muziek luisteren via Spotify ben je in slaap gevallen. De playplist heeft de hele nacht doorgelopen, waardoor je je meest favoriete muzieknummers gemist hebt. Of je was je favoriete misdaadserie op Netflix aan het kijken, maar nu je wakker bent zit je inmiddels in het zesde seizoen. Wil je dit voorkomen? Kies dan voor de Media Timer op je iPhone, die je kunt installeren via de store. Stel de timer in en zodra het tijd is, stopt alle media automatisch met spelen. En hoef je dus niks te missen!

Het terughalen van gesloten tabbladen

Als je gebruikmaakt van Safari en per ongeluk een geopend tabblad weg hebt geklikt, kan dat erg vervelend zijn. Want op welke site zat je ook alweer. Maak in Safari gebruik van het plusknopje (+) onder aan het scherm en de browser geeft precies aan welke pagina’s je kort geleden hebt gesloten. Even aanklikken en je bent weer terug waar je net was!

Deel je home screen efficiënt en snel opnieuw in

Even snel wat apps verplaatsen op je startscherm is voor veel smartphonegebruikers een tijdrovende klus. Eén voor één verplaatsen van app-icoontjes is een lastig klusje. Gelukkig kan dit met iPhones sneller. Houd één app ingedrukt tot deze is geselecteerd. Daarna kun je alle apps die je wilt verplaatsen met één druk ook aanvinken en het complete stel verplaatsen op je scherm.

Muziekgeschiedenis terughalen

Wanneer je regelmatig muziek aanvraagt in clubs, disco’s of café’s kun je het overzicht wel eens kwijtraken. Want hoe heette dat gave muzieknummer ook alweer, die je een tijd geleden hebt laten spelen? Geen zorgen: via de muziekgeschiedenis van de Siri-app kun je alle nummers die je in het verleden hebt gespeeld snel terughalen! Zo raak je je favoriete muziek niet meer kwijt.

Relevante berichten

Comments are closed here.