iphone presentatie

Ieder jaar zie je uit naar de presentatie van de nieuwe iPhone


Ieder jaar is het weer uitzien naar het moment waarop Apple de presentatie van zijn nieuwste producten geeft. Jaarlijks worden alle boegbeelden van het merk vernieuwd en voorzien van uiterlijke aanpassingen op het gebied van design en modernisering van de software. Ipads, Iphones, MacBook Pro, alle producten waar je dagelijks gebruik van maakt, worden jaarlijks geüpdatet en vernieuwd. Als echte Apple fan zie je dan ook al weken uit naar het jaarlijkse moment waarop met veel getrommel de nieuwste modellen worden gepresenteerd. 

Afgelopen jaar werd de presentatie ruim een maand uitgesteld. Vanwege de problemen die werden veroorzaakt door het coronavirus, was de levering van bepaalde onderdelen zo erg vertraagd, dat Apple zich gedwongen zag om de jaarlijkse presentatie van de nieuwe producten van september naar oktober te verhuizen. De spanning liep hierdoor echter nog verder op, zodat je toen het eindelijk zover was, echt op het puntje van je stoel zat mee te kijken.

Zonder iPhone zou er iets missen aan je dag

Met name de presentatie van de nieuwe Iphone 12 is een van je favoriete onderdelen. Sinds jaar en dag is de iPhone je favoriete telefoon. Je kunt je je leven zonder Iphone bijna niet meer voor stellen. Het is af en toe vreemd als je er bij stilstaat dat het gebruik van smartphones pas sinds een jaar of tien is ingeburgerd, maar wat een wereld van verschil heeft het gebruik van de smartPhone maatschappelijk teweeg gebracht. 

Normaal gesproken ben je er als de kippen bij om het nieuwste model van de iphone gelijk te bestellen. Dit jaar zijn je financiële omstandigheden vanwege het coronavirus toch een anders dan normaal, dus je wilt van te voren goed overwegen wat de vernieuwingen zijn van het laatste model. Wat zullen de voornaamste vernieuwingen zijn waarvan de iPhone 12 voorzien is? Je bent erg tevreden met je Iphone 11, dus je zou best wel een jaartje over kunnen slaan, maar toch, net als ieder jaar, begint het standaard weer te kriebelen als de nieuwe telefoon wordt gepresenteerd. 

Verzorg je toestel goed met een degelijke smartphone hoes

Je bent altijd zuinig op je toestel en meestal heb je al voor je nieuwe telefoon wordt bezorgd al verschillende smartphonehoesjes in huis die er straks omheen zullen passen. Je neemt liever het zekere voor het onzekere, dus je hebt altijd de nodige opties voor de hand, om te kijken welke het beste bij je nieuwe iphone past. Maar omdat je nu nog even aan het twijfelen bent, heb je nog geen nieuwe iphone 12 case besteld. 

Na het bekijken van de presentatie ben je echter toch overstag. Naast de nieuwe vormgeving, waarbij onder meer de afgeronde randen zijn vervangen door vlakke randen, is het toestel ook kleiner en lichter geworden. Daarnaast is het nieuwe beeldscherm een wereld van verschil en zijn de camera’s toch wel een stuk beter geworden. En met de mogelijkheid tot HDR Dolby video opnames, wordt de manier waarop je met filmpjes kunt werken ook een heel ander verhaal.

Relevante berichten

Comments are closed here.