iPhone 7 specificaties


Het is de nieuwste iPhone op de markt, de iPhone 7. Denk jij er nou ook over na om deze mooie telefoon aan te schaffen dan staan in dit artikel een aantal specificaties van de iPhone 7 die belangrijk zijn bij het aanschaffen van de juiste mobiel.

Specificaties iPhone 7

De iPhone 7 is wel in 6 kleuren verkrijgbaar namelijk: roségoud, goud, zilver, zwart, gitzwart en rood. De kleuren roségoud, goud, zilver en zwart zijn te krijgen in 32gb, 128gb of 256gb. De kleuren gitzwart en rood zijn alleen verkrijgbaar in 128gb en 256gb.
De iPhone 7 heeft een lengte van 138,3 mm een breedte van 67,1 mm en is 7,1 mm dik. De iPhone weegt slechts 138 gram.

Een aantal andere belangrijke iPhone 7 speficicaties zitten in het toestel zelf. De telefoon heeft een 4,7″ retina HD-display met led-achtergrondverlichting. Het beeld heeft een resolutie van 1334 x 750 pixels bij 326 ppi. Ook is het model, in tegenstelling tot voorgaande modellen, waterdicht. De camera die aan de achterkant van de iPhone 7 zit heeft wel 12 megapixels en tot vijf keer digitale zoom. De iPhone 7 heeft ook een zogenoemde FaceTime camera aan de voorkant van het toestel zitten, deze camera maakt foto’s met 7 megapixels. Als laatste heeft de iPhone een geïntegreerde vingerafdruksensor in de thuisknop zitten.

Verschil met voorgaande modellen

Het grootste verschil met voorgaande iPhone modellen is wel dat de headphone jack, de ingang voor je oortjes, is verwijderd. In plaats hiervan kun je je oortjes nu in de Lightning connector steken. Bij de iPhone krijg je oortjes met een Lightning connector en je krijgt een Lightning-naar-mini-jack-adapter zodat je ook met andere oortjes kunt luisteren naar je iPhone 7. Ook heeft de iPhone 7 een tot twee uur langere batterijduur als de iPhone 6s en de stand-bytijd bedraagt wel tien dagen. De iPhone 7 is ook de eerste apple telefoon met 256gb opslag capaciteit. Als laatste heb je vast ook al gemerkt dat de iPhone 7 in veel meer kleuren verkrijgbaar is als de vorige modellen. Apple heeft er echter wel voor gekozen om de kleur spacegrijs uit het assortiment te halen, maar in plaats hiervoor kun je nu het toestel nu in wel drie nieuwe kleuren kopen.

Relevante berichten

Comments are closed here.