Iphone reparatie


We kennen het allemaal wel.. per ongeluk valt je IPhone in de wc. Of je laat je IPhone vallen met een gebarsten scherm als gevolg. Heel erg vervelend natuurlijk. Want je wilt je telefoon zo mooi en netjes mogelijk houden. In dit artikel staat voor welke prijs je bepaalde onderdelen kunt repareren. Een iPhone reparatie kan namelijk best prijzig zijn.

Gebarsten scherm
Ongelofelijk zonde natuurlijk zo’n gebroken scherm op je IPhone. Gelukkig kan je deze laten repareren. Je kan met je telefoon naar een winkel gaan en deze daar laten repareren. Maar je kunt ook zelf je telefoon repareren. Op internet kun je een scherm bestellen en zoeken naar instructies die je precies laten zien hoe je te werk moet gaan. Zelf repareren is goedkoper maar brengt wel risico’s met zich mee. Als je het scherm op een verkeerde manier plaatst kan dat zorgen voor schade aan je IPhone. Durf je het risico niet te nemen? Laat het dan over aan een professional. De gemiddelde prijzen voor de verschillende modellen staan hieronder vermeld.

  • Iphone 4 / 4s 69,-
  • Iphone 5 / 5s / 5c / 6 / 6s 99,-
  • Iphone 6+ / 6s
  • Iphone 6s plus 129,-
  • Iphone 7 169,-
  • Iphone 7+ 179,-

Batterij
Als je al een tijdje in het bezit bent van een IPhone is je batterij waarschijnlijk toe aan vervanging. Een veel voorkomend probleem is dat de batterij heel erg snel leeg gaat. Soms zo snel dat hij al uitvalt bij 90% en vervolgens niet meer zonder lader aan de praat te krijgen is. Heel erg vervelend natuurlijk, want de meeste mensen hebben niet continu een lader ter beschikking. Gelukkig kun je je batterij laten vervangen. De gemiddelde prijzen hiervan staan per model hieronder vermeld.

  • Iphone 4 / 4s/ 5/ 5s/ 5c/ 6s 49,-
  • Iphone 6 / 6s+/ 6+ 59,-
  • Iphone 7/ 7+ 79,-

Waterschade
Heb je je IPhone in de wc laten vallen of in een plas? Geen paniek, je kunt een paar stappen ondernemen om zelf je IPhone te redden! Eerst moet je natuurlijk weten of jou telefoon daadwerkelijk waterschade heeft. Dit kan je doen door de vochtindicatoren te checken. Dit zit sinds 2006 standaard in elke IPhone. Per model verschilt waar de vochtindicator zit. Per model is dit op internet te vinden. Wanneer de vochtindicatoren rood gekleurd zijn is er helaas waterschade aan jou telefoon. Ga nu stel te werk! Het is belangrijk om eerst je toestel uit te zetten. Leg daarna je telefoon in een bak met rijst. Rijst zuigt het vocht uit je telefoon. Laat je telefoon het liefst drie dagen in de rijst liggen. Hoe langer, hoe beter! Als je het liever overlaat aan een professional, breng je je telefoon naar een reparatie bedrijf. Deze droogt jou telefoon en gaat na waar de schade zich voordoet. Het onderzoek en het drogen van jou telefoon kost zo ongeveer 29,-
Wanneer er daadwerkelijk onderdelen vervangen moeten worden betaal je ook nog voor de eventuele reparatie daarvan.

 

Relevante berichten

Comments are closed here.