iPhone X specificaties


De nieuwe iPhone X

Op dinsdag 12 september maakte Apple een enorme onthulling. Niet alleen de nieuwe iPhone 8 en iPhone 8 plus werden uitgebracht, maar ook een hele nieuwe telefoon: De iPhone X (spreek uit: iPhone 10).
De iPhone X onderscheid zich van de rest van de series iPhones door zijn glazen oled scherm die vrijwel de hele telefoon bedekt. Ook de achterkant van de mobiel is van glas. Ook heeft de iPhone geen touchID (vingerprintherkenning) meer, je kunt de telefoon nu ontgrendelen met gezichtsherkenning.
De iPhone is in twee kleuren te verkrijgen: zilver en spacegrijs. Je kunt kiezen uit opslagcapaciteiten van 64GB of 256GB.
Vanaf 27 oktober 2017 kun je de iPhone X pre-orderen. De echte release vindt plaats op 3 november 2017.

Specificaties iPhone X

De iPhone X specificaties vallen ook op. De iPhone X werkt op de Golden Master van IOS 11. Het apparaat heeft 3 RAM aan werkgeheugen en is uitgerust met de nieuwe A11 chip. De chip bestaat uit verschillende soorten kernen, het apparaat kan deze een voor een aan of uit zetten. Zo gaat de iPhone zuiniger en sneller te werk, omdat het apparaat zelf kan bepalen welke kernen nodig zijn en welke dus geactiveerd moeten worden. Hierdoor gaat de batterij van het toestel ook langer mee, namelijk 2 uur langer dan de iPhone 7. De A11 chip is wel 70% sneller dan de A10 Fusion chip. De selfiecamera heeft misschien nog wel de meeste vooruitgang geboekt. Niet alleen zijn de foto’s kwalitatief beter en mooier, maar ook kan de camera gezichten herkennen en daardoor de telefoon ontgrendelen: de eerder genoemde Face ID. De achtercamera heeft een snelle 12MP Sensor en de camera zelf is een telelens met OBS. Door het oled scherm kan de helderheid enorm hoog gezet worden. De telefoon is 5,8 super retina inch. Het toestel is net zoals de iPhone 7 en 8 water- en stofbestendig.
Ook nieuw aan de iPhone X is dat hij draadloos kan opladen. Dit gebeurd op speciale oplaadbarer. Apple hoopt dat de oplaadbarer ook op verschillende openbare plekken gelegd worden.
We krijgen meer te weten over een iPhone X specificaties zodra de iPhone te koop is op 3 november. In ieder geval zien de specificaties iPhone X er tot nu toe uitzonderlijk uit.

Relevante berichten

Comments are closed here.