iphone 12 mini hoesje

Op zoek naar een nieuw hoesje voor je nieuwe Iphone 12? Bekijk dan eens de nieuwe modellen die Shop4hoesjes voor je in de aanbieding heeft!


Afgelopen week was het dan eindelijk zo ver. Apple presenteerde de nieuwe modellen van ’s werelds meest populaire smartPhone, de Iphone 12. De lancering van de nieuwe modellen was met een maand uitgesteld, omdat de levering van bepaalde onderdelen door de wereldwijde problemen door het coronavirus, onverhoopt vertraging had opgelopen. Maar het geduld van velen werd beloond en de nieuwe spectaculaire modellen beloven de fans zeker tevreden te stellen!

Naast de te verwachten Iphone 12 en Iphone 12 Pro, heeft Iphone ook de Iphone 12 mini geïntroduceerd. Deze kleinere iphone heeft dezelfde technische aspecten als de gewone iphone 12, maar is een stuk kleiner. Het beeldscherm is in plaats van 6.1 inch met 5.4 inch een stuk kleiner, wat voor de liefhebbers van een kleinere telefoon toch zeker wel een verschil maakt. 

De nieuwe iphone 12 mini is een stuk kleiner past daarom bij wat je zoekt

Zelf  heb je ervoor gekozen om de nieuwe iphone 12 mini te bestellen. Deze sluit precies aan op wat je nodig hebt en is vanwege zijn formaat een stuk makkelijker te gebruiken dan eerdere grotere modellen, die je ondanks de fijne gebruiksmogelijkheden van een groot scherm, toch niet zo heel erg praktisch vond. Vandaar dat je er deze keer voor gaat om de mini te proberen. 

Om er zeker van te zijn dat je straks gelijk op pad kunt met je nieuwe telefoon, ben je al druk aan het speuren naar een iphone 12 mini hoesje. Je wilt straks natuurlijk voorkomen dat je gloednieuwe telefoon onverwacht uit je handen schiet en met een klap op de vloer terecht komt. Het nieuwe beeldscherm van de iphone 12 schijnt een stuk steviger te zijn, maar beter voorkomen dan genezen zegt men. En met een degelijke hoes kun je er zeker van zijn dat de mogelijkheden dat deze onverhoopt beschadigd raakt een stuk minder worden, dan wanneer je zonder een degelijke bescherming op pad gaat. 

Je kunt allerlei soorten hoesjes vinden die aansluiten op jouw wensen

Gelukkig zijn er verschillende opties en modellen beschikbaar, zodat je er in ieder geval zeker van kunt zijn dat je ook voor jouw nieuwe telefoon een degelijke hoes kunt vinden. Of je er nu voor kiest om een hard case te bestellen, die je telefoon zo goed beschermt dat er een vrachtwagen overheen kan rijden, of een trendy case waarmee je straks de show kunt stelen als je weer met vrienden op pad gaat, er is voor een ieder wat wils te vinden. 

Als je meer op zoek bent naar iets zakelijks, kun je natuurlijk ook kiezen voor een bookcase of een hoesje waar je ook je pasjes en briefgeld in kwijt kunt. Er zijn ook modellen beschikbaar die functioneren als etui en waar je telefoon naast goed beschermd blijft, ook praktisch te transporteren is. Daarnaast kun je ook kiezen uit beschermhoesjes met meerdere prints, zodat je er zeker van kunt zijn dat de hoes van je nieuwe telefoon aansluit op wat je die dag als outfit kiest. 

Relevante berichten

Comments are closed here.