iphone se

Overstappen naar een nieuwe telefoon: zo werkt het


Zo gaat het overstappen naar een nieuwe telefoon in zijn werk

Wil je overstappen naar een nieuwe telefoon, zoals de iphone se wit? Er zijn verschillende redenen om te willen overstappen naar een andere telefoon. Soms verleng je je abonnement en wil je daarbij een nieuwe telefoon hebben. Het kan ook zijn dat je beschikt over een Sim Only abonnement en een nieuwe telefoon koopt of niet meer tevreden bent over je huidige telefoon. Wanneer je naar een nieuwe telefoon overstapt, heb je waarschijnlijk een boel gegevens op je huidige telefoon staan die overgezet moeten worden. Denk aan persoonlijke foto’s, video’s, appjes, enzovoorts. Deze kun je eenvoudig overzetten naar je nieuwe telefoon. In dit artikel vertellen wij hoe dit in zijn werk gaat.

Zet gegevens over via de Cloud

Wil je jouw gegevens overzetten naar een nieuwe iphone 12 mini wit of een andere gave telefoon, dan kun je dit het eenvoudigst via de cloud doen. Dit betekent namelijk dat je niet hoeft te pielen met kabeltjes, geheugenkaarten en computers. Je kunt op je huidige telefoon een back-up maken van je gegevens naar de cloud. Met hetzelfde account log je vervolgens in op je nieuwe telefoon en download je deze. Dit heb je dan ook binnen een mum van tijd gedaan.

Whatsapp gesprekken overzetten

Je kunt ook je Whatsapp-gesprekken eenvoudig overzetten als je de overstap maakt naar een telefoon met hetzelfde besturingssysteem. Echter ondersteunt Whatsapp niet de functie om gesprekken over te zetten als je van een iOS telefoon zoals een iPhone naar een Android telefoon gaat. Dit betekent dus dat je met jouw nieuwe telefoon weer vanaf nul begint. Dit kan misschien lekker opgeruimd voor je zijn, maar misschien wil je jouw gesprekken juist behouden. Let hier dan ook op als je een nieuwe telefoon gaat kiezen.

Overstappen: snel en simpel via internet

Tegenwoordig kun je simpel en snel via internet overstappen naar een andere telefoon. Zo vergelijk je eenvoudig andere aanbieders met elkaar en is een overstap snel geregeld. Ook hoef je niet bang te zijn dat je tussendoor niet kunt bellen, niet verzekerd bent voor deze periode of een dag zonder Wifi zit. Het overstappen naar een nieuwe telefoon is online dus zo geregeld.

Overweeg jij ook om over te stappen naar een andere telefoon? Bekijk dan eens welke telefoon je aanspreekt en vergelijk verschillende providers met elkaar.

Relevante berichten

Comments are closed here.