Specificaties van de nieuwste iPhones!


De nieuwe iPhones komen er weer aan, dus wordt het tijd voor jou om alvast voor jezelf te beslissen welke de nieuwe gaat worden in je collectie. Hier vind je een overzicht van de nieuwste modellen.

Meer scherm, minder randen

Met de nieuwe line-up van iPhones is het duidelijk dat er gekeken is naar de dikke randen van de oudere modellen: die moesten weg. Hierdoor heb je toestellen die even groot zijn, maar een stuk meer scherm gebruiken. Dit komt ten goede van de beeldervaring.

iPhone XR

De iPhone XR is de simpelere uitvoering van de drie nieuwe toestellen. Qua uiterlijk heeft het iets meer bezels dan de andere twee modellen en maakt gebruik van een LCD scherm. Dit is wat goedkoper dan wanneer er gebruik wordt gemaakt van een OLED paneel. Qua dikte is het toestel ook wat forser. Met een schermgrootte van maar liefst 6,1 inch heb je een flink scherm waar je mee kunt werken. De resolutie van 1792×828 pixels maakt minder indruk dan de resoluties van de iPhone Xs en iPhone Xs Max, de schermdichtheid komt uit op 324ppi. Dat is nog steeds acceptabel voor scherpe beelden, maar het is niet de beste.

iPhone XS

Dit model is de kleinste uitvoering van de drie toestellen, maar eigenlijk een zeer goede keuze als je liever een OLED scherm wilt hebben, maar niet meteen een erg grote telefoon wilt gebruiken. De telefoon is met zijn diagonaal 5,8 inch overigens nog steeds niet klein te noemen. Net als de XR oogt het toestel zeer stijlvol met alle belangrijke functies die je nodig hebt.

iPhone XS MAX

De iPhone XS MAX is het toestel voor diegenen die het maximale uit een toestel willen halen. Het heeft een grote afmeting met maar liefst 6,5 inch waarop ruim gewerkt kan worden met diverse apps, mails, noem het maar op. Ook kan je erg goed films en series kijken dankzij het scherm met maar liefst 2688×1242 pixels. Net als de iPhone XS maakt het toestel gebruik van OLED voor perfecte zwartwaarden.

Welk toestel is wat voor mij?

De toestellen doen het erg goed en qua uiterlijk verschillen ze eigenlijk weinig van elkaar. De XR is wat dikker en valt qua afmetingen in het midden, maar maakt geen gebruik van een OLED scherm terwijl de andere toestellen dat wel doen. Voor films en series kijken ben je aan het goede adres bij de XS en XS MAX. Zorg dat je wel dat je je nieuwe smartphone op tijd aan de iPhone oplader hangt, voor je het weet is je toestel leeg!     

Relevante berichten

Comments are closed here.