Wanneer komt de Iphone SE 2 uit en wat kunnen we van dit toestel gaan verwachten?


Iphone SE 2

De Iphone SE is tegenwoordig de goedkoopste Iphone verkrijgbaar op de markt. In 2016 werd deze nieuwe telefoon op de markt gebracht en het toestel verscheen als ‘Special Edition’. Hij heeft ongeveer hetzelfde design en 4-inch beeldscherm als de Iphone 5S. Alleen onder dit oude design zitten talloze verbeteringen, waardoor de Iphone SE toch uniek is. De nieuwste technieken van de iphones zaten nu allemaal in een telefoon en die was ook nog eens betaalbaar. Na het succes van de Iphone SE heeft Apple aangekondigd dat er een opvolger komt: Iphone SE 2.

Release en prijs

De Iphone SE 2 is nog niet op de markt verkrijgbaar en Apple heeft ook nog niet een precieze datum genoemd. Normaal gesproken verschijnen nieuwe Apple producten in de maand september. Alleen er wordt nu verwacht dat hij al in de eerste helft van 2018 verschijnt. Met de Iphone SE 2 probeert Apple de markt in opkomende landen te bedienen. In deze landen was hij namelijk enorm populair door de goedkope prijs. De oude SE kostte destijds tussen €480 en €580. Verwacht wordt dat de SE 2 ook ronde deze prijs verkocht zal worden.

Processor

De SE 2 heeft een aantal nieuwe functies en kan zich, ondanks zijn kleine vorm, goed meten met de beste telefoons van de wereld. De oude SE had een A9-chip. In de SE 2 zit nu een A10-chip. Deze processor zit ook in de Iphone 7 en Iphone 7 plus. Deze nieuwe chip is een stuk zuiniger dan zijn voorgangers. Hierdoor zal je telefoon betere prestaties leveren en houd je accu het langer vol.

Draadloos

Ook gaat het gerucht dat de SE 2 draadloos oplaadbaar zal zijn. Door een glazen achterkant krijgt de telefoon niet alleen een nieuw uiterlijk, maar kan hij ook draadloos worden opgeladen. Met een glazen achterkant zal de SE 2 zich onderscheiden van de oude SE. Hierdoor zal de verandering niet alleen te maken hebben met verbeteringen van het systeem, maar heb je ook daadwerkelijk een nieuwe Iphone in je hand.

Touch ID

De SE 2 zal waarschijnlijk geen Face ID hebben. Als Apple hem namelijk net zo goedkoop wil houden als de oude SE, zal er geen gebruik worden gemaakt van Face ID. Ze zullen alleen gebruik blijven maken van Touch ID.

Met de SE 2 zal er een telefoon zijn die zich kan meten met de beste telefoons, maar toch betaalbaar blijft. Bijna alle functies van de nieuwste Iphones zitten ook in de SE 2. Als je niet genoeg geld hebt om een dure telefoon te kopen, kun je toch de nieuwste technieken gebruiken met de SE 2.

Relevante berichten

Comments are closed here.