Welke iPhone kunnen we in 2019 verwachten?


Elk jaar komt Apple met minimaal 1 nieuwe iPhone. In de laatste jaren is het zelfs zo dat er vaak meerdere iPhones tegelijk uitkomen. Dit zagen we bijvoorbeeld twee jaar geleden met de iPhone 8 en de iPhone X en afgelopen jaar met de iPhone XS, iPhone X Plus en de iPhone XR. Ook in 2019 zal er minimaal 1 iPhone onthuld worden, maar welke iPhone dit zal zijn is nog niet bekend gemaakt. Wel gaan we kijken naar alle geruchten die er de ronde doen voor de nieuwste iPhone 2019 onthuld zal gaan worden.

iPhone onthulling 2019

De nieuwe iPhone 2019 is nog niet bekend gemaakt, maar de geruchtenmolen gaat al hard. Dat komt natuurlijk omdat het alleen maar een kwestie van tijd is voor de nieuwe iPhone onthuld gaat worden. Normaliter gebeurt dit altijd in september. Of dat dit jaar ook zo zal zijn is nog niet helemaal duidelijk. In September houdt Apple vaak een keynote even waar nieuwe producten onthuld worden. Ook de iPhone wordt bij dit even bekend gemaakt.

de nieuwe iPhone in 2019

iPhone 2019

Welke iPhone er precies uit gaat komen in 2019 is dus nog niet bekend, maar de meeste geruchten gaan over het uiterlijk van de nieuwe telefoon. Allereerst komt er veel naar voren over het scherm. Een van de grootste geruchten is dat Apple weinig gaat veranderen aan het uiterlijk van de afgelopen iPhone. Het scherm zal wellicht iets groter worden en de zijkant, ook wel notch genoemd, zal afnemen in grootte. Dit omdat er een nieuwe sensor in de iPhone geplaatst zal worden. Deze sensor zal dit keer waarschijnlijk achter het scherm komen in plaats van in de zijkant. Op deze manier blijft er dus veel meer ruimte over voor het scherm.

Andere geruchten gaan over de camera. Zo zal de nieuwe iPhone in 2019 beschikken over een extra cameralens. Dat zal de teller van cameralenzen op drie brengen. Ook zal er een dubbele lens geplaatst wat er voor zorgt dat je beter kan inzoomen zonder kwaliteit van de foto te verminderen. Elk jaar gaat de camera al iets voor uit, maar als dit gerucht blijkt te kloppen dan gaat hij vooruit in 2019.

Een laatste gerucht heeft te maken met de ingang van de telefoon. Apple staat bekend om het stug volhouden van de aparte ingang van de iPhone. Waar andere telefoons vaak over een usb-c aansluiten beschikken, blijft Apple bij de Lightning ingang. Wellicht wordt deze in 2019 vervangen door een usb-c. 

Tot slot

Al met al zijn er dus genoeg veranderingen die voor de nieuwe iPhone in 2019 zouden kunnen komen. Welke er precies komen is nog niet duidelijk, maar dit zal in september goed komen.

Relevante berichten

Comments are closed here.