iphone camera opties

Dit is wat de Deep Fusion-camera van de iPhone 11 Pro zo uniek maakt


De nieuwste iPhone 11, de Pro, is in aankomst. De iPhone Pro heeft een aantal unieke specificaties, waaronder een unieke camera met bijzondere iPhone camera opties. Maar wat maakt de Deep Fusion-camera van de iPhone 11 Pro uniek? Welke kenmerken van deze telefooncamera onderscheiden dit toestel van eerdere iPhone modellen?

Baanbrekende cameratechniek: Deef Fusion

Wat maakt de Deep Fusion-camera van de iPhone 11 Pro uniek? Het antwoord is kort maar krachtig: de cameratechniek die bekendstaat als Deep Fusion. Deze techniek werd eerder al door Sony gebruikt voor de Xperia Z5. Maar Apple is met de iPhone camera opties een stapje verder gegaan, om een eigentijdse smartphone te creëren die perfecte foto’s maakt. Hoe werkt de Deep Fusion-technologie van de iPhone precies? En wat maakt de Deep Fusion-camera van de iPhone 11 Pro uniek in de wereld van telefonie en technologie?

Kunstmatige intelligentie en softwaretrucjes

Echt revolutionair aan Apple’s Deep Fusion camera’s is dat er gebruikgemaakt wordt van zogenoemde kunstmatige intelligentie. Verder heeft Apple handige softwaretrucjes toegepast die ervoor zorgen dat de camera van de iPhone 11 en de iPhone 11 Pro vlijmscherpe foto’s kunnen maken. Hoe werkt het? De fotocamera in de smartphone van de iPhone 11 maakt meerdere foto’s. In totaal negen shots. Acht worden er gemaakt voordat de sluiterknop is geactiveerd. Vier van deze afbeeldingen worden gemaakt onder een relatief lange sluitertijd, terwijl vier andere foto’s tot stand komen onder een korte sluitingstijd. Ten slotte maakt de Deep Fusion-camera nog een foto wanneer de sluiterknop wordt ingedrukt. In totaal worden dus negen afzonderlijke foto’s gemaakt, die ervoor zorgen dat er beeldvariatie ontstaat, op het gebied van belichting, scherpte en invalshoeken. Hierna gebeurt er iets interessants: het camerasysteem van de iPhone analyseert de negen foto’s pixeltje voor pixeltje. Vervolgens kiest de technologie voor de meest perfecte verhouding qua kleuren, lichtbalans, ruis, fototextuur en detail. Bijzonder is dat dit hele geavanceerde proces slechts één seconde duurt!

Unieke opties met de iPhone 11 camera

Wil je ook onder de indruk komen van de nieuwste cameratechnologie en de iPhone camera opties? Zorg er dan voor dat je en toestel in bezit krijgt. Verbaas je over de unieke en uitgebreide opties van de iPhone 11 Pro camera!

Relevante berichten

Comments are closed here.