Apple maart event

Het nieuwe Apple maart event komt eraan. Dit zijn de verwachtingen


Je hoeft niet lang meer te wachten: in maart komt Apple vaak met het eerste Apple event van het jaar. Vaak volgen er dan nog een paar events. Zo is er in juni het Worldwide Developers Conference en in september is er een event die is gericht op de iPhone en Apple Watch. Informatie over de nieuwe iPhone prestaties is altijd weer interessant. De datum van het nieuwe Apple maart event staat nog niet vast. Waarschijnlijk is het in de laatste of een na laatste week van maart. Het is elke keer weer spannend om te ontdekken wat Apple voor ons in petto heeft. Wat zijn de verwachtingen?

Verwachtingen nieuwe iPhone

Wellicht doet Apple in maart al aankondigingen over de nieuwe iPhone prestaties. Waarschijnlijk zullen ze vier iPhone 13-modellen aankondigen met dezelfde maten als de iPhone 12-modellen, en Apple zou van plan zijn hetzelfde algemene ontwerp te gebruiken. Eén model zal poortloos zijn, zodat enkel draadloos kan worden opgeladen. Er worden 120Hz ProMotion-schermen verwacht, evenals camera-verbeteringen, een A15-chip en snellere 5G. Verder gaat het gerucht dat Apple een Plus-versie van de iPhone SE ontwikkelt die een volledig scherm heeft, geen Face ID, een Touch ID-aan/uit-knop en een schermgrootte van 5,5 of 6,1 inch.

AirPods Pro en AirPods 3

Apple werkt aan een nieuwe versie van de AirPods Pro met een compacter design en een nieuwe draadloze chip. Het ontwerp zou de korte steel weglaten die uit de onderkant steekt, wat resulteert in een meer afgeronde vorm. Apple werkt ook aan een nieuwe versie van de AirPods, die in de eerste helft van 2021 verschijnt. De nieuwe AirPods zullen naar verwachting lijken op de AirPods Pro, maar dan zonder actieve ruisonderdrukking, zodat Apple ze voor een voordeliger prijs kan aanbieden.

iPad Pro en iPad Mini

Apple werkt aan een nieuwe versie van de 12,9-inch iPad Pro met een mini-LED-display en een 5G-chip. De meeste geruchten over de iPad Pro hebben betrekking op een 12,9-inch model, maar er kan ook een 11-inch model op komst zijn. Er komt in 2021 ook een nieuwe versie van de iPad Mini uit, die 8,5 tot 9 inch meet. Het zal een Lightning-poort blijven gebruiken en het grotere formaat zal waarschijnlijk worden bereikt door een verkleining van de omlijsting. Het kan ook een mini-LED-display hebben, hoewel dit niet zeker is.

Relevante berichten

Comments are closed here.