iPhone opladers, de verschillende typen


Een iPhone is een waardevol bezit. Je kunt er zo’n beetje alles mee. Het is een computer in je broekzak. Of een camera of muziek streaming device. Waar je hem ook voor gebruikt, het kost je energie. De batterij van een iPhone kan tot ongeveer 10 uur functioneren op één laadbeurt. Dit verschilt oer telefoon en per persoon natuurlijk, want zware grafische zaken zoals video’s, games en foto’s putten een batterij veel sneller uit dan bijvoorbeeld wat tekst berichtjes sturen of het weer bekijken. Je iPhone moet opgeladen worden met een lader. Stel je bent hem kwijt of je wilt er eentje extra, welke soorten iPhone opladers zijn er?

Welke soorten iPhone opladers zijn er?

Voor iPhones bestaan verschillende soorten iphone opladers. Allereerst heb je natuurlijk de lader van Apple zelf. Deze lader bestaat uit een USB snoer met een lightning connector. Daarbij wordt een USB stekker geleverd voor in het stopcontact. Naast de originele laders, zijn er verschillende type iPhone opladers van andere merken op de markt. De een wat goedkoper, de ander wat anders van design.

Zo zijn er tegenwoordig ook draadloze laders verkrijgbaar voor de nieuwste iPhones. Dit is vaak een ronde of rechthoekige kunststof ‘mat’ waar je de iPhone op kan leggen om op te laden. En dat geheel draadloos dus.

Ook zijn er van diverse merken laders voor in de auto beschikbaar. Meestal bestaat de kit uit een 12 volts stekker voor in de sigarettenaansteker van de auto en een bijbehorend USB naar lightning kabel. Ook voor in de auto zijn er verschillende soorten iPhone opladers verkrijgbaar. Zeker als je op reis bent met een volle auto, is het handig om meer dan één oplader te hebben. Daarom hebben een aantal merken 12 volts stekkers op de markt gebracht waarbij er meerdere USB aansluitingen aanwezig zijn, zodat tegelijkertijd meerdere iPhones geladen kunnen worden.

Ook worden USB naar lightning snoeren los verkocht door derde partijen. Het verschil zit hem in de veel lagere prijs en de vaak veel langere snoeren. Waar het originele Apple kabeltje slechts 1,2 meter is, zijn kabels van derde partijen soms tot wel 5 meter lang.

Tenslotte zijn er, naast deze bovenstaande verschillende type iPhone opladers, de mobiele opladers. Dit zijn draagbare accu’s waar je je iPhone mee kunt opladen als je ergens onderweg bent waar er geen stopcontact is. Ideaal, op deze manier kun je altijd bereikbaar blijven.

Relevante berichten

Comments are closed here.