Onbekende Apple gadgets


Apple iPhone gadgets

We kennen allemaal de clip-on fisheye lens, selfie sticks en hoesjes met ingebouwde oplader, maar vaak gaat de kennis over gadgets niet verder dan dit. In dit artikel zal ik je vertellen over een aantal onbekende Apple gadgets en minder bekende Apple gadgets voor de iPhone.

Minder bekende Apple gadgets

Een tijd geleden werd het statief voor de smartphone geïntroduceerd. Hiermee kun je een mooie foto of hyperlapse maken, maar nóg handiger is de smartphone stabilizer. Deze handige gadget houdt je telefoon op de juiste plek terwijl je bijvoorbeeld de omgeving om je heen filmt of een panorama maakt.

Tegenwoordig is het mogelijk om je mobiel draadloos op te laden, maar is dit wel zo handig als het lijkt? Het klinkt als een mooi, futuristisch idee, maar je mobiel laadt vaak trager op dan via de kabel. De draadloze oplader is daarom een leuk hebbedingetje, maar naar mijn mening niet erg handig. Vooral omdat we onze smarpthone liever in ons hand hebben dan op ons bureau.

Onbekende Apple gadgets

Als je normaal gesproken twee telefoons bij je draagt, kun je dat tweede mobieltje thuislaten. Het hoesje met een extra simkaart is namelijk een feit. Geen extra kosten, geen extra powerbank en geen extra ruimte meer. Dit is een van de onbekende Apple gagdets die handig zijn voor zakenlieden.

Om verder op de onbekende Apple gadgets in te gaan zal ik je introduceren aan een ander hoesje. Het hoesje met een tweede scherm aan de achterkant. Het scherm staat altijd aan en laat de dingen zien die belangrijk zijn voor jou, zoals je social media feed en de weersvoorspelling. Een handige, maar ook leuke gadget!

Apple gadgets die je vergeten was

Het is altijd handig om een survival card bij je te hebben. Dit is een praktische multi-tool om in je portemonnee te dragen. Het probleem hiermee is dat het je portemonnee zal ruïneren. Hier is een oplossing voor en dat is een van de Apple gadgets die je vergeten was. Namelijk het hoesje met ingebouwde ruimte voor een pas. Door deze twee te combineren zit je nooit meer zonder flesopener, liniaal of stanley mes. Super handig dus!

Ik zal dit artikel afsluiten met een van mijn persoonlijke favorieten, de instant-photoprinter. Iedereen vind het leuk om foto’s te maken, maar hoe leuk is het om de foto direct uit te kunnen printen via je telefoon? Polaroids zijn helemaal terug en dit is dus zeker iets wat je moet hebben als creatieveling en sociaal wezen.

Relevante berichten

Comments are closed here.