Powerbank per mAH uitgelicht


Een powerbank is één van de uitvindingen die veel problemen verhelpt wanneer onze smartphone/tablet batterij ons in de steek laat. Het komt bij meerdere mensen dat een telefoon uitvalt precies wanneer je het nodig hem nodigt hebt op bepaalde momenten. Bijvoorbeeld als je het laatste stukje van je route niet meer weet en de navigatie op je telefoon stond aan. Nu zijn er tegenwoordig veel soorten powerBanks. Per powerbank verschilt het mAH vermogen. Hoe meer mAH hoe langer de telefoon kan worden opgeladen. Om u meer inzicht te geven wat mAH is en wat de voordelen van een powerbank zijn, schreven we dit artikel voor u.

Voordelen powerbank

Er zijn meerdere voordelen te koppelen aan een powerbank. Om u een overzicht te geven zetten we een aantal voordelen op een rijtje voor u:

  • Altijd een extra batterij
  • Makkelijk om mee te dragen
  • Vrijwel elk apparaat is ermee op te laden
  • Breed assortiment

Met een powerbank draag je dus altijd een extra batterij bij je om je elektrische apparaten te kunnen opladen. In bepaalde kan dit erg handig zijn. Daarnaast is een powerbank heel makkelijk mee te nemen en zijn ze niet zwaar. Een powerbank kan dus makkelijk mee worden gedragen in een rugtas bijvoorbeeld. Hierdoor is een powerbank makkelijk in gebruik en biedt het veel waarde voor zijn geld! Tegenwoordig zijn er veel soorten powerBanks waardoor er voor iedereen eentje bij zit die naar haar/zijn wensen voldoet. Het verschilt wel per apparaat hoeveel het kan opgeladen worden door een bepaalde powerbank.

Wat is mAH?

Maar wat is mAH nu eigenlijk? De afkorting staat voor milliampère-uur. Dit betekent hoeveel MA-stroom de batterij kan geven per uur. Per telefoon verschilt hoeveel MA er nodig is om de batterij vol te laden. Wanneer een powerbank bijvoorbeeld 2000 mAH bevat kan een batterij van 1400 mAH kan de batterij 1,2 keer worden opgeladen. Een Xiaomi 1000 mAH powerbank wordt veel verkocht voor smartphones, net als een powerbank met 1200-12000 mAH. De Aukey powerbank bevat 30.000 mAH en wordt veelal gebruikt voor het opladen van een iPad en/of laptop. Dit omdat deze batterij meer mAH nodig heeft om volledig worden volgeladen.

Powerbank voorkomt een hoop

Er zijn een aantal situaties waarin een powerbank je redding kan zijn. Daarom is de powerbank een geweldige uitvinding geweest. Xiaomi en Aukey powerBanks zijn de laatste jaren uitgegroeid tot de beste in zijn soort en worden veel verkocht. Deze powerBanks hebben al veel mensen geholpen in situaties dat ze écht niet zonder batterij konden. Een aantal situaties zijn;

  • Belangrijk telefoongesprek
  • Wanneer je navigatie aanstaat
  • Op een festival
  • In het buitenland
  • Als je iemand kwijt bent

In de situaties hierboven is het maar al te vervelend wanneer je telefoon uitvalt, nét als je hem nodigt hebt. Vooral op plekken waar je elkaar makkelijk kwijt raakt is het fijn als je elkaar kunt bereiken op momenten dat je elkaar niet kan vinden. Daarom is het aanschaffen van Xiaomi powerbank iets waar je veel profijt van kunt hebben in de toekomst.

Relevante berichten

Comments are closed here.