Telefoon reparatie Den Haag, zelfs waterschade kan worden opgelost!


Opzoek naar een adres waar jij een iPhone reparatie in Den Haag kunt laten uitvoeren door monteurs die daar ook echt in gespecialiseerd zijn? Dan ben je bij Phone-Medic zeker op je plek. De monteurs die daar de reparaties uitvoeren zijn gecertificeerd en ervaren in de reparaties die ze uitvoeren. Daarnaast bieden ze goede service en staat kwaliteit voorop.

Iedere telefoon kan gerepareerd worden

Voor iedere telefoon reparatie in Den Haag ben je bij Phone-Medic aan het goede adres. Ze kunnen reparaties uitvoeren voor iPhones, Samsung modellen, maar ook smartphones als Sony, LG en Huawei kunnen gerepareerd worden. Daarnaast kunnen ze ook vrijwel ieder probleem weer oplossen. Waterschade is één van de meest vervelende vormen van telefoon schade. Wanneer je telefoon in het toilet valt of in een zwembad lijkt het er vaak op dat dit het eind van je smartphone betekend. Echter kunnen ze bij Phone-Medic zelfs apparaten met waterschade weer herstellen. En dat kunnen ze lang niet bij ieder telecom bedrijf!

Waterschade herstellen door chemische reiniging

Door middel van chemische reiniging kunnen ze er voor zorgen dat je smartphone weer werkt zoals voorheen. De kans op 100% herstel is mogelijk als je de telefoon reparatie in Den Haag binnen 24 uur laat uitvoeren. De monteurs die deze reiniging uitvoeren zijn experts op het gebied van waterschade. Uit ervaring is gebleken dat ze 90% van de telefoons met waterschade weer hebben kunnen repareren.

 

Wanneer je telefoon waterschade heeft opgelopen is het belangrijk deze zo snel mogelijk naar Phone-Medic te brengen. Laat het toestel uit staan en probeer het ook niet aan de oplader te leggen. Hierdoor kan namelijk kortsluiting ontstaan wat de schade mogelijk vergroot. Als je de telefoon reparatie in Den Haag laat uitvoeren zullen zij er voor zorgen dat de accu wordt losgekoppeld en de reiniging direct gestart wordt.

Overige reparaties

Ook wanneer je scherm kapot is, de batterij het niet meer goed doet, het oplaad punt geen contact meer maakt of het toestel niet meer naar behoren werkt kun je bij Phone-Medic terecht.

 

Het is niet noodzakelijk om een afspraak te maken voor een telefoon reparatie in Den Haag. Je kunt in principe binnen lopen wanneer het jou uitkomt en de reparatie wordt vrijwel altijd dezelfde dag nog uitgevoerd. Tijdens de reparatie worden er enkel originele Appel producten gebruikt. De onderdelen zijn vrijwel altijd op voorraad dus lang wachten is ook daardoor niet nodig.

Meekijken met de reparatie? Dat kan!

Wanneer je telefoon gerepareerd wordt kun je ervoor kiezen om te wachten of om mee te kijken. Ondertussen kun je genieten van een (gratis) kop koffie. Wanneer je geen tijd hebt om te wachten kun je een afspraak maken om de telefoon later weer op te halen. Dat is allemaal geen probleem. Na een uitgevoerde telefoon reparatie in Den Haag wordt er 6 maanden garantie geboden.

 

Relevante berichten

Comments are closed here.