apple watch

Waarom voor een Apple Watch kiezen?


De immens populaire smartwatches van Apple zijn niet voor niets zo populair. Ze hebben een enorm goede tracking voor je fitness- en sportactiviteiten, hebben een hoop slimme functies en je kunt ze door de losse Apple Watch bandjes die te koop zijn behoorlijk customizen. Hieronder gaan we dieper in op de vraag waarom steeds meer mensen een Apple watch aan hun pols hebben.

De Apple Watch is een smartwatch gemaakt door Apple, dat natuurlijk vooral bekend is om zijn computers en telefoons. Apple Watches zijn enorm populair over de hele wereld. Ze zijn alleen compatibel met iPhones en bieden veel koppelingen met het het systeem op die telefoons. Of je nu met een vriend praat in iMessage of navigeert met Apple Maps, de Apple Watch biedt de beste smartwatch-ervaring van dit moment.

In tegenstelling tot sommige vele grote smartwatch- merken produceert Apple de hardware en software voor de Apple Watch zelf. Hierdoor kunnen grote hardware vernieuwingen en regelmatige software-updates worden doorgevoerd. Dit in tegenstelling tot het OS-platform van Google. Google heeft namelijk de leiding over de die software, maar maakt deze niet zelf. De Apple Watch kan dus vaak een ​​meer passende ervaring te bieden.

Waarom een ​​Apple Watch kopen?

Er zijn veel redenen om een ​​Apple Watch te kopen, maar zeker als je een iPhone hebt, is de Apple Watch de smartwatch die je als eerste moet checken omdat deze enorm goed samenwerken. De horloge wordt geleverd met Siri en stelt je in staat om slimme apparaten voor thuisgebruik vanaf je pols te bedienen. Er zijn ook tal van apps van andere bedrijven, dus de meeste apps die je op jouw iPhone gebruikt, zijn beschikbaar voor de Apple Watch.

De horloges van Apple zijn ook geweldige fitness trackers. De Apple Watch Series 6 heeft bijvoorbeeld de meest nauwkeurige GPS- en hartslagsensor van alle smartwatches. Apple Watches kan verschillende sportprofielen opstellen en je veel gezondheidstips geven, afgestemd op jouw lijf en oefeningen. De Apple Watch is ook een goede keuze voor diegenen die hun smartwatch graag customizen en stylen. Apple biedt een heleboel horlogebandjes aan in vele kleuren.

Enorm veel functies

Voor veel mensen zal de Apple Watch SE voldoende moeten zijn wat betreft de functies. Deze is namelijk een stuk goedkoper dan de gewone 6 series, maar biedt nog steeds tal van geavanceerde functies. De levensduur van de batterij is iets minder, maar in wezen zijn alle andere hardware-aspecten even goed. Het heeft een helder scherm en voelt net zo high-end aan als de duurdere opties. Het ontwerp van de SE is comfortabel, de prestaties zijn erg goed en het horloge heeft een uitgebreide hoeveelheid functies, zeker voor die prijs.

We kunnen niet praten over de fitness functies van de Apple Watch en niet over de ringen op het display. Deze activiteitsringen sluiten zich langzaam gedurende de dag terwijl je beweegt. Veel Apple Watch-gebruikers zeggen dat het sluiten van de ringen zeer verslavend is, waardoor je dus veel aan je gezondheid werkt.

Sluit de rode ring door je persoonlijke doel voor actieve verbrande calorieën te halen. Sluit de groene ring door 30 minuten activiteit op of boven een stevig wandeltempo te voltooien. Sluit de blauwe ring door gedurende 12 uur van de dag minimaal één minuut op te staan ​​en te bewegen.

Op die manier probeert de Apple Fitness app je verder te stimuleren door je beloningen te geven voor het behalen van bepaalde mijlpalen. Je kunt ook wedstrijden doen met je vrienden om te zien wie er de hele week beter in slaagt hun ringen te sluiten.

Relevante berichten

Comments are closed here.