Apple watch Nike+


Sinds 2015 heeft Apple er een handig hulpmiddel bij voor de Apple gebruikers: de Apple watch. Op het gebied van de smartwatches heeft Apple een leidinggevende rol. Na de eerste versie volgde al snel de tweede en we zijn inmiddels aankomen bij versie drie. Kenmerk van de Apple watch is altijd al geweest, dat men zich specifiek op sporters gericht heeft die hardlopen, fietsen of zwemmen. Sinds oktober 2016 heeft Apple een samenwerkingsverband met Nike en is de Apple watch speciale editie uitgegeven, namelijk de Apple watch Nike editie. Deze editie heeft de naam Apple watch Nike+ meegekregen.

Specificaties van Apple watch Nike+

De Apple watch Nike editie is verkrijgbaar in twee versies, gebaseerd op de Apple watch 3 en één gebaseerd op de Apple watch 2. Deze Apple watch speciale editie van Nike verschilt wat betreft opslag en geheugen dus niet met de Apple watch 3 of versie 2. De watch is verkrijgbaar in de afmetingen met 38 en 42 millimeter. De kast is van aluminium in de kleuren wit en zwart. De Apple watch Nike+ beschikt over een speciaal sportbandje met gaatjesstructuur, met keuze uit de kleuren, wit, zwarte en geel en is waterdicht, dus je kan er rustig mee in het zwembad duiken. Je kan een digitale en analoge wijzerplaat kiezen. In de digitale wijzerplaat is het Nike+ logo geïntegreerd, zodat je met een druk op het logo direct de Run Club-app opent. De watch is voorzien van een GPS, zodat als je gaat hardlopen nooit je Iphone hoeft mee te nemen. Via de Run Club-app kunnen je vrienden je aanmoedigen en zij kunnen emoji naar je sturen. Ook geeft de app audio-begeleide trainingen van topatleten of je eigen Run Club-coach. Na het hardlopen kan je je prestaties vergelijken met jouw andere opgeslagen hardloop sessies en zien of je vooruitgang hebt geboekt. De Nike+ is verkrijgbaar in 3G en 4G, waarbij wel de kanttekening gemaakt moet worden, dat de 4G niet in Nederland verkrijgbaar is.

Extra’s

Van de Apple watch Nike+ zijn ook nog speciale edities uitgebracht: de Apple watch Nikelab. Deze is exact hetzelfde als de Nike+, maar heeft een speciale kleur polsband, namelijk spacegrijs met bone/black. Ook bestaat er de Apple watch Midnight Fog editie. Dit is een 4G versie met bijbehorende Nike sportschoenen, maar is alleen buiten Nederland verkrijgbaar.

Relevante berichten

Comments are closed here.