Dit zijn de beste apps om je wachtwoorden veilig te stellen op iphone en ipad


Vrijwel iedereen die over een iPhone of iPad beschikt wil deze natuurlijk zo goed mogelijk beveiligen. Je iPhone beschermen is echter iets dat vaak een stuk moeilijker lijkt dan dat het daadwerkelijk is. Wachtwoordapps zijn namelijk erg goede manieren om je iPhone te beschermen. Er zijn wachtwoordenapps voor iPhone naar ook wachtwoordenapps voor iPad. Deze wachtwoordapps zorgen ervoor dat jouw gegevens een stuk veiliger staan en door middel van wachtwoordapps zet je dan ook een enorm goede stap richting het iPhone beschermen. Hieronder vindt je de beste wachtwoordapps, maar je leest ook over de voordelen per app.

Bitwarden

Bitwarden is een ideale optie als je opzoek bent naar wavhtwoordapps die gratis zijn. Deze app is gratis en behoort daarnaast ook nog eens tot de open source wachtwoordapps. Je bent bij Bitwarden aan het juiste adres als je wachtwoordenapps voor iPhone, maar ook als je wachtwoordenapps voor iPad zoekt. Bovendien heb je in de app onbeperkt ruimte in je zogenaamde virtuele kluis. Dit houdt in dat je zoveel kunt bewaren als je zelf wilt. Dit is een optie die niet alle wachtwoordapps hebben.

wachtwoordenapps-voor-iphone

Enpass

Enpass behoort tot de moderne wachtwoordapps. Dit ervaren veel mensen als erg prettig. Je hebt veel keuze in de app en je kunt erop opslaan wat je wilt. Ook is er sprake van een erg veilige in-app browser. Verder heb je tevens de mogelijkheid de app toegebruiken via je smartwatch. Enpass behoort niet tot de gratis wachtwoordapps, maar het kost slechts een aantal euro’s per maand. Overigens betaal je dit per 6 maanden. Onder de moderne wachtwoordapps is Enpass behoorlijk geliefd en het wordt dan ook aardig veel gebruikt.

1Password

1Password behoort tot de bekendste wachtwoordapps. De app wordt dagelijks gebruikt door tal van gebruikers die er dan ook zeer tevreden over zijn. Je kunt er in 1Password voor kiezen om je wachtwoorden lokaal op te slaan, maar je kunt ze tevens online opslaan. Dit is een optie die uit de wachtwoordapps zeker niet iedere app aanbiedt. Veel mensen kiezen dan ook dankzij deze reden voor 1Password. Verder behoort 1Password tot de wachtwoordapps waarin je onder meer gebruik kunt maken van Face-ID. De app heeft relatief veel functies en je hebt binnen de app dan ook meerdere virtuele kluizen.

Relevante berichten

Comments are closed here.