Waarom Apple producten voor zakelijk gebruik ideaal zijn


De Mac als uw professionele visitekaartje

Wordt u ook zo moe van het zoveelste blauwe scherm en dito onbegrijpelijke foutmelding van Windows? Stap dan over naar een MacBook. Velen gingen u al voor en hebben er geen seconde spijt van gehad. Een Mac heeft zoveel voordelen. Duurzaam, simpel in gebruik, betrouwbaar en een mooi design op de koop toe. Het is voor bedrijven dan ook zeker interessant om de stap naar Apple producten te maken en die in de bedrijfsidentiteit te verweven.

Duurzaam, betrouwbaar en waardevast

De MacBooks scoren per definitie goed op duurzaamheid. Dit wordt elk jaar weer bevestigd in de duurzaamheid-van-laptop-onderzoeken. Hetzelfde geldt voor de duurzaamheid van de accu’s. Ook hier staat Apple bovenaan. Als u na enkele jaren een nieuwe laptop wil kopen, levert uw Mac nog redelijk wat op.
Zowel de software als de hardware is speciaal voor Apple ontwikkeld en gebouwd. Het besturingssysteem MacOS is stabiel. Waar Windows regelmatig, zo niet dagelijks wordt bedreigd door virussen en malware, komt dat bij Apple zelden voor. Virusscanners voor een Mac bestaan wel, maar u kunt beter uw geld op zak houden.

Simpel, gebruikersvriendelijk en op elkaar afgestemd

Het complete Mac-software pakket is simpel en gebruikersvriendelijk. Alle programma’s hebben hetzelfde format que bediening. Binnen de kortste keren vindt u uw weg al op de Mac, want de meeste medewerkers hebben al kennis gemaakt met Mac via hun iPhone. En verder werken I-Pad, iPhone, MacBook en andere Apple producten perfect samen. Met iCloud zijn alle bestanden op elk Apple apparaat toegankelijk. Handig is bijvoorbeeld dat u uw iPhone ook in je MacBook kan opnemen.

Beheer

De ICT afdeling zal misschien wel even moeten wennen. Ze hoeven zich niet meer te bekommeren over de vragen van medewerkers en kunnen zich concentreren op de eigelijke ICT-taken. Daar zullen ze in no time aan gewend zijn.

Design

Het oog wil ook wat. Het design van Apple apparaten is strak en modern.
Ondanks het super-slanke design kan de Mac prima tegen een stootje. En een Mac weegt bijna niets meer tegenwoordig. Jonge en snelle bedrijven stappen en masse de wereld in met Apple als betrouwbare partner. Er zijn goede redenen om de Mac-technologie in uw bedrijfsidentiteit op te nemen.

Relevante berichten

Comments are closed here.