Dit zijn de beste iOS games van het moment


De beste games voor iOS: meteen klaar om te spelen

Ben jij in het bezit van een iPhone, iPad of iPod Touch? En hou je ervan om te gamen op iOS? Of speel je liever zo nu en dan snel een spelletje op je telefoon? Het maakt niet uit waar je voorkeur ligt, één ding mag duidelijk zijn: in de App Store is er altijd wel een game te vinden die bij je past. Hieronder zetten we de beste iOS games van dit moment voor je op een rijtje.

Betaalde apps en in-app aankopen

Niet alle apps in de App Store zijn gratis. Doorgaans kosten de grotere, uitgebreidere games een paar euro om te downloaden. Ook maken steeds meer games gebruik van in-app aankopen. Dit betekent dat er van alles gekocht kan worden in de app, zoals levens, levels, nieuwe werelden of skins. De apps of de aankopen in de app kunnen worden betaald met iTunes tegoed. Dit tegoed kun je zelf online aanschaffen om op je Apple ID zetten. Een iTunes kaart kopen werkt ook. Deze iTunes kaarten zijn op veel plaatsen verkrijgbaar, je kunt ze in de lokale supermarkt, boekenwinkel of gsm shop kopen. Daarnaast kunnen de kaarten ook online besteld zoals bij Startselect.com.  Er zijn verschillende bedragen beschikbaar vanaf €15,- tot €150,-.

Top 5

1. Fortnite

Een van de meest populaire spellen online is Fortnite. In deze battle royale dien je al je tegenstanders uit te schakelen en zelf tot het eind in de race te blijven. Fortnite is nu niet alleen verkrijgbaar voor je desktop, maar ook in de App Store. Met je iTunes tegoed kun je je onderscheiden van anderen, door nieuwe outfits en emotes te kopen.

2. Hearthstone

Net als Fortnite kent Hearthstone al veel trouwe fans die het spel op hun desktop hebben gespeeld. Het kaartspel leent zich ook bijzonder goed voor een mobiele versie. Tevens is het spel recentelijk nog uitgebreid, waardoor er nog meer te ontdekken valt. De mobiele versie van Hearthstone is niet alleen super voor spelers die het spel al kennen, maar ook voor fans van World of Warcraft.

3. Stardew Valley

Als kaarten of battle royale niet jouw ding zijn, wees dan niet getreurd: misschien ligt jouw passie juist bij een goede RPG. Dan zit je bij Stardew Valley in ieder geval aan het goede adres. Je begint een nieuw leven op de boerderij die jij zo goed mogelijk in stand moet houden en verbeteren. Voor een paar Euro heb je uren plezier van dit spel.

4. Reigns: Game of Thrones

Nu de televisieshow Game of Thrones officieel geëindigd is, blijven veel fans beteuterd achter. Gelukkig is er nog meer Game of Thrones pret te vinden in de App Store. Deze game is gebaseerd op de serie, maar ook leuk voor mensen die (nog) geen fan zijn. Je kunt de game voor nog geen vijf Euro kopen met je iTunes tegoed in de App Store kopen.

5. Dandara

Dandara is een platformspel dat op verschillende consoles gespeeld kan worden. Probeer door veel verschillende, uiteenlopende werelden je weg te vinden. Het spel zit prachtig in elkaar en je zal steeds opnieuw versteld staan van de bizarre paden die je moet bewandelen om tot het eind te komen.            

Relevante berichten

Comments are closed here.